• picture_01.jpg
  • picture_06.jpg
  • picture_03.jpg
  • picture_04.jpg
  • picture_02.jpg
  • picture_05.jpg
  • picture_07.jpg

Céginformáció

Társaságunk, a TOP-THERMAL Vízépítő és Kereskedelmi Kft. 1997. június 1-jén alakult.

Tevékenységünk kiterjed az egész ország területére, az általunk megvalósított projektekben a technikailag legkorszerűbb szerkezetű és anyagú kutakat építjük.
A rotary fúrási technológia kiegészül a zárt iszaprendszerrel, amely a környezetvédelmi szempontokon túlmenően jelentős rétegvédelmi előnyöket jelent. A technikai béléscső rakat a tárolószint felett becementezésre kerül, majd a vízadó rétegek felbővítése után építjük be a nagy teljesítményű szűrőrakatot. Kútjainkat korszerű Johnson szűrőkkel képezzük ki, melyeket a kor igényei szerint kavicsoljuk. Ezen kútkiképzési és kútfúrási technológiák jelentős víztermelés növekedést és kút élettartam növekedést eredményeznek.

Társaságunk az 1998-as évben jelentős fejlesztést hajtott végre a levegőöblítéses fúrási mód bevezetésével, melynek eszközigénye meghaladta a 20 M Ft-ot. Ezzel a berendezéssel a fúrási piac egy speciális szegmensébe kerültünk be, egy csúcstechnológia bevezetésének segítségével. Már az 1998-as év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy ezen beruházás sikeres volt.

Tevékenységünk kiváló minőségének legfőbb garanciája az iparban nagy szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki vezetői gárda. Társaságunk képes összefogni egy tevékenységet a tervezéstől a „mű" megvalósításáig.
A társaságunk rendelkezésére álló fizikai személyzetének jelentős része szakmunkás, az adott területen dolgozók több éves szakmai múltra tekintenek vissza. A kiemelt munkahelyi vezetők 15-20 év feletti közvetlen kivitelezés-irányítási gyakorlattal rendelkeznek.

Napjainkban társaságunk jelentős energiát fordít ausztria leányvállalatának (Top-Thermal GmbH) EU országokban elnyert termálprojektjei irányítására és szervezésére.

2016 májusában megszereztük a SCCP minőségügyi tanúsítványt. Letöltés

Felelős műszaki vezető: Tóth Zoltán